Nautica - banner 02

Nautica - pentru elNautica este o firma ce reprezinta spiritul de aventura si actiune. Este marca stilului de viata a persoanei motivate, interesata de ceea ce e nou, si mereu pregatita in fata necunoscutului. 

Compania Nautica a fost fondata in anul 1983 de David Chu si producea imbracaminte pentru barbati pentru piata americana, dar in scurt timp a fost transformata intr-o companie la nivel mondial ce ofera o gama larga de produse pentru intraga familie, accesorii si chiar mobila. Este un nume binecunoscut in America si se regasesc peste 200 de magazine la nivel mondial, in peste 60 de tari.Numele Nautica provine din cuvantul latin"Nauticus" si insemana barca, iar logoul Nautica este un simbol pentru aventura si actiune.Incepand din 1994, Nautica introduce ceasuri in gama de produse, avand ca obiectiv stil si functionalitate si cu pozitionare pe ceasurile sport.In prezent, Nautica face parte din grupul Timex.

Nautica este renumita pentru inalta calitatea a materialelor folosite, design inovativ si precizie in executie.Gama oferita este in principal pentru barbati, dar exista un numar mic de ceasuri si pentru femei.Ceasuri de inalta calitate, produsele oferite de Nautica sunt realizate din cele mai bune materiale, cum ar fi titanium sau otel inoxidabil, iar bratarile sunt pot fi otel inoxidabil, piele sau rasina in culori vii. De dimensiuni mari, ceasurile barbatesti ofera functii multiple, tot ce isi poate dori un navigator,scafandru sau atlet.

Functia chronograph - cronometru analogic -se regaseste aproape pe orice model.Desi desenate pentru activitati sportive, ceasurile Nautica arata la fel de bine si pentru activitati de zi cu zi, datorita functiilor si aspectului sic.Ceasurile Nautica sunt rezonabile ca pret si sunt alegerea perfecta daca dorti un ceas unic,durabil si binenteles plin de stil.

Hainele se schimba cu fiecare sezon, insa un ceas este un lucru care va reprezinta, o prelungire a personalitatii dumneavoastra. Ceasurile Nautica au fost create pentru perosanele care au nevoie de informatii la incheietura mainii atunci cand calatoresc, fac surf, schiaza, tund iarba, etc. Sunt ceasuri care va insotesc oriune si care rezista tuturor provocarilor. Sunt ceasuri care arata ca timpul este important pentru dumneavoastra si ca sunt prea multe lucruri in viata pentru a-l pierde.

Fie ca il cumparati pentru dumneavoastra sau ca si cadou, ceasurile Nautica sunt moderne, chic, foarte bine facute si rezistente incat sa va insoteasca ani de zile.   

 Nautica - banner 01

  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.

Va recomandam