Jacques Lemans - banner 02

                                 Jacques Lemans - pentru ea                                                                              Jacques Lemans - pentru el               

Multi oameni au impresia ca producatorii clasici de ceasuri pe care ii cunoastem si le apreciem creatiile au cel putin o suta de ani de experienta in spate. Unele dintre cele mai cunoscute companii de ceasuri nu ai insa mai mult de 50 de ani. De exemplu, Jacques Lemans a inceput sa produca ceasuri acum 30 de ani, si totusi este cunoscuta in lumea larga ca unul din cei mai buni producatori in domeniu. Motivele sunt multiple: calitatea de neintrecut, numarul foarte mare de modele, dar si pretul accesibil pe care il au. Daca aruncati o privire peste ceasurile Jacques Lemans veti vedea de ce firma este una dintre cele mai apreciate din lume.

De ce ne place Jacques Lemans

E usor sa recunosti un ceas Jacques Lemans, indiferent de colectia din care face parte. Au modele sport, dar si modele clasice si modele noi si surprinzatoare pentru doamne. Fiecare dintre ele are aceeasi calitate si finete si design modern inconfundabile. La acestea se adauga pretul mai accesibil fata de cel al firmelor echivalente - ceea ce inseamna ca un ceas Jacque Lemans este alegerea perfecta pentru cei aflati in cautarea unui cadou potrivit.

Mai sunt insa multe lucruri care ne fac sa iubim ceasurile Jacques Lemans. Oamenii sunt innebuniti dupa faptul ca au un numar impresionant de modele din care sa aleaga. Majoritatea designerilor scot doar cateva modele noi pe an; Jacques Lemans insa face mult mai multe, mentinandu-se totusi in standardele ridicate pe care le asteptam de la ei. Este putin probabil ca alta firma "noua" de ceasuri sa fi avut impactul pe care l-a avut Jacques Lemans datorita calitatii si ambitiei de a fi mai buni decat concurenta.  

Scurt istoric
Jacques Lemans Watches a fost fondata in 1977 de Alfred and Norbert Riedl. Primele produse au fost realizate in Elvetia, dar au urmat rapid filiale in Germania si Hong-Kong.Cartierul general a fsit deschis in 1999 in St.Veit, Austria.Firma s-a lansat sub ideea de a lega mai multe elemente esentiale in acelasi ambalaj. Aceste elemente includeau calitatea, un simt ludic, mecanisme precise si de asemenea un design atragator pentru fiecare generatie.Nu incape indoiala ca designerii firmei si-au indeplinit scopul cu usurinta. Lasand la o parte criticile inevitabile, Jacques Lemans este o firma care si-a spus cuvantul in lumea intens competitiva a producatorilor de ceasuri. Daca va aflati in cautarea unui ceas frumos si durabil care sa nu coste o avere, Jacques Lemans este firma firma la care il veti gasi.

Jacques Lemans - banner 01

  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.

Va recomandam