Fossil 03


Fossil - pentru ea Fossil - pentru el

Cand au aparut in anul 1984, ceasurile Fossil au umplut un gol in industria ceasurilor. Pana atunci, cumparatorii nu aveau decat doua optiuni: ceasuri ieftine si neatragatoare sau ceasuri scumpe si uimitoare.
Nu exista o varianta de mijloc. Pentru prima data apareau pe piata ceasuri de inalta calitate la preturi accesibile.
Astfel, ceasurile Fossil au devenit imediat populare; se nascuse o linie de ceasuri clasice.
Astazi, Fossil continua sa ofere o linie uimitoare de ceasuri cu preturi accesibile si create cu stil.

fossil 06

Ceasuri de incredere

Un ceas de calitate trebuie sa reziste ani de zile fara a crea probleme. Atunci cand investiti intr-un ceas Fossil, investiti intr-un ceas de inalta calitate care nu va va face probleme. De-a lungul celor peste 25 de ani in care Fossil a creat ceasuri, acestea au fost produse impecabile si de incredere. Astazi, putini creatori de ceasuri au reputatia pe care o are Fossil ca si calitate si siguranta de funcionare.

Trenduri si stiluri moderne

O alta caracteristica a ceasurilor Fossil este aspectul modern, "tanar". Persoanele care vor sa fie in pas cu moda aleg deseori ceasuri Fossil. In acelasi timp, se tine cont de calitate; fieare ceas Fossil este bine construit si te poti baza pe el.

 Fossil foto 02

Designeri de top

Unii dintre cei mai mari designeri au creat ceasuri pentru Fossil: faimosul Frank Gehry a ajutat la crearea unui uimitor ceas pentru Fossil, iar renumitul Phillippe Starck si-a imprumutat stilul unei linii de ceasuri Fossil. Amprenta acestor designeri si buna reputatie in crearea de ceasuri fac ca Fossil sa fie printre cele mai bune marci de ceasuri din lume.

Design modern,varietate impresionanta de modele

De la ceasuri digitale la ceasuri cronograf si din titan - si alte tipuri - linia de ceasuri Fossil este una diversa si compilatoare; astfel, cei care le poarta nu se vor plictisi de ele niciodata. Fanii mai vehci ai ceasurilor Fossil sunt surprinsi mereu de noile ceasuri, de designul si caracteristicile acestora.

 Valoare si calitate

Culorile luminoase, nuantele metalice, designurile atragatoare si ecranele deosebite ale ceasurile Fossil creeaza un look uimitor. In ciuda designului atragator si a stilului deosebit, ceasurile Fossil au preturi decente. Cu Fossil veti purta cu mandrie un ceas de designer - cu un pret accesibil.

Fossil 02

 
  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.

Va recomandam