Kenneth Cole - banner 01

 

                                      Kenneth Cole - pentru ea                                                                         Kenneth Cole - pentru el

Designerul american Kenneth Cole este foarte bine cunoscut pe piata de mijloc. Si-a creat un nume in incaltaminte si imbracaminte prin inovatie si prin faptul ca nu a luat niciodata "nu" ca si raspuns. Adept al ideii de a invinge obstacolele si de a crea articole de moda noi si surprinzatoare, linia sa de ceasuri exprima o eleganta clasica.

 

Kenneth Cole creeaza ceasuri pentru femei si pentru barbati. Desi unele modele pot parea unisex, fiecare se incadreaza intr-una din cele doua categorii.

 

Este de remarcat faptul ca designerul creeaza si ceasuri cu ecrane mari pentru femeile sportive cu bratari din piele si metal. Fiind in acelasi timp potrivite pentru tinute sport, feminine si formale, ceasurile Kenneth Cole pentru femei sunt Kenneth Cole Foto 02accesoriile perfecte pentru tinute office, casual sau pentru iesiri in oras. Cole combina nuante de auriu cu alb, negru si argintiu; curelele sunt din piele si otel inoxidabil. Veti da intotdeauna dovada de bun gust cu un ceas Kenneth Cole.

 

Colectia de ceasuri Kenneth Cole pentru domni foloseste mai mult tonuri de negru, argintiu si cateva tonuri de auriu combinate, iar clasicul maroniu si curelele texturate completeaza profilul colectiei. Exceptie face ceasul New York Pop Colour Multi-function care are o curea portocalie din policarbonat, ecran negru stilizat si carcasa din otel inoxidabil.

 

Alte doua exceptii sunt ceasul New York Square Black Dial, cu o carcasa neagra din otel inoxidabil si cu o curea alba din cauciuc si Reaction White Digital Collection, un ceas cu afisaj digital si curea alba din piele. Apare si in varianta cu curea din piele neagra.

 

Cel mai elegant pare sa fie clasicul stil New York. Acest stil Kenneth Cole are cureaua maro din piele de crocodil, carcasa din otel inoxidabil si tonuri de auriu si alb. Este potrivit pentru birou, pentru intalnirile in oras dupa program si o alegere excelenta pentu serile in oras.

Kenneth Cole - banner 02

 

  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.

Va recomandam