Sector - pentru ea                                                                                      Sector - pentru el

Renumita firma de ceasuri italiana Sector care combina competenta elvetiana si designul italian a fost lansata in anul 1973. In anii '80 a devenit un nume cu prestigiu, iar momentan este un nume de varf in industria ceasurilor sport. Mecanismul poarta numele firmei, care in anii '80 domina piata de ceasuri italiana. Tot in anii '80, grupul Sector a fortificat firma de ceasuri Philip.

La inceputul anilor '90, grupul Sector a adoptat tactica diversificarii, lansand firmele Chronostar si MoDe. In martie 2000 grupul a primit consimtamantul sa fabrice ceasuri pentru Roberto Cavalli, iar in octombrie 2002 a obtinut licenta pentru Valentino. In 2003 s-a unit cu grupul Benetton pentru firmele Sisley si United Colors of Benetton.

Grupul Sector are parteneri, birouri comerciale si distribuitori in toata lumea. Inceputul si mijlocul anilor '80 a fost epoca de aur a firmei de ceasuri Sector. In aceeasi prioada, remarcabila firma a inceput sa fie apreciata. A fost prezenta la toate marile evenimente sportive modiale. Sector abordeaza viata intr-un mod optimist, producand ceasuri pentru cei motivati sa se intreaca pe sine in fiecare zi. In cea mai mare parte, Sector ofera o varietate larga de ceasuri sport. Aprecierea de care se bucura acestea este rezultatul unui studiu permanent de design si al atentiei sporite pentru calitate.

Nu faceti greseala sa luati Sector drept o firma obisnuita de ceasuri. Este mai degraba un producator de ceasuri moderne care imbina maiestria si designul inovator fara a cunoaste limite. Campion mondial in domeniu, Sector a initiat un plan unic, bazat pe agitatia lumii. Si-a intarit reputatia asociindu-si imaginea cu cea a celor maii buni sportivi din lume.Aceasta metoda a fost adoptata de la bun inceput si s-a dovedit foarte eficienta de-a lungul anilor: si-a mentinut spritul inovator cu ajutorul super-sportivilor. Fiecare model Sector poate fi descris cu usurinta ca un ceas impozant, de o superioritate si odurabilitate garantate, rezistand si in cele mai aprige imprejurari. Aproape toate modelele Sector sunt moderne si au mecanism cuart elvetian sau automatic.

Otelul inoxidabil si titanul fac ceasurile foarte rezistente la apa. Modelele Sector care s-au bucurat de cel mai mare succes si care au adus glorie firmei sunt : eleganta serie 130, seria Expander 135, energica serie Expander 750 si Expander 950. Politica firmei este concentrata in remarcabilul slogan "No limits" ("Fara limite"), care apare pe spatele ceasurilor si reprezinta abordarea vietii intr-un mod unic. 

Din anul 1989 Sector sprijina actiunile sportivilor in diverse discipline. Echipa Sector "No limits" este o organizatie de 20 de sportivi, barbati si femei, ale caror activitati au ca scop redefinirea limitelor talentului uman si sunt de obicei implicati in evenimente si actiuni sportive care aduc faima firmei. 
Firma Sector produce ceasuri sport si sustine sporturile extreme. In anii '80 si '90 a sponsorizat sportivi care luat parte la provocari extreme. In ultimii ani, firma nu s-a mai axat exclusiv pe sporturi extreme, ci pe sport in general pentu a atinge un public mai larg. Totusi, Sector va fi intotdeauna o firma de ceasuri sport, care nu pot fi purtate la birou. Ceasurile sunt concepute pentru oameni care duc o viata activa si plina si care cauta un ceas frumos, durabil si rezistent la conditii extreme.

  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.

Va recomandam