Festina - banner

                               Festina - pentru ea                                                          Festina - pentru el

 

Festina 03In cartea ceasurilor elvetiene Festina va avea cu siguranta un intreg capitol dedicat pentru inovatia, frumusetea si designul deosebit care le caracterizeaza. Este adevarat ca Festina nu a fost atat de mult mediatizata ca alte firme elvetiene de ceasuri, insa au in spate mai mult de 100 de ani de experienta, timp in care au creat ceasuri de o precizie uimitoare, ceasuri care au devenit ulterior standarul international a ceea ce trebuie sa fie cu adevarat un ceas. Chiar si dupa ce compania a fost vanduta acum cativa ani, calitatea ceasurilor Festina nu s-a alterat in niciun fel. Daca vreti un ceas cu adevarat bun pe care il veti pretui ani de-a randul, il veti gasi in colectiile Festina.

De ce ne place Festina

Sunt multe calitati asociate cu numele Festina, insa cea care pare sa impresioneze cel mai mult este rezistenta. Putem numara pe degetele de la o mana firmele de ceasuri care au rezistat atat de mult timp si care se bucura de o asemenea mostenire. Atunci cand cumperi un ceas Festina stii ca iti cumperi un ceas de incredere, un model extrem de rexistent la conditii vitrege, o bijuterie pe care o veti purta o viata.Festina 01

Mai mult, lumea iubeste Festina pentru design-urile clasice din ultimii o suta de ani. In timp ce atatea companii se supun ultimului trend producand ceasuri pe care ne este rusine sa le purtam zece ani mai tarziu, Festina a ramas pe pozitie creand modele clasice care nu se demodeaza, ci arata la fel de bine si astazi ca acum 50 de ani.Aceasta abordare a facut ca oamenii sa aiba incredere in firma.

Scurt istoric 

Firma s-a lansat in prima parte a anilor 1900, dar este cunoscuta astazi in special ca firma oficiala de ceasuri a Turului Frantei. Acest lucru este insa de admirat, Turul Frantei fiind unul dintre cele mai importante si mai populare evenimente sportive din lume. Faptul ca Festina este, dintre toate firmele de ceasuri, "cronometrul" oficial al acestui eveniment e un lucru deosebit. Daca stam sa ne gandim ca o cursa se masoara la nivelul miimilor de secunda, cum sa nu ai incredere intr-un ceas Festina? Este pur si simplu imposibil sa faceti o greseala alegand un ceas Festina. 

festina

 

 

  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.

Va recomandam