D&G banner 02

 

 

                                    D&G - pentru ea                                                                                 D&G - pentru el

Nu este o surpriza faptul ca marca de ceasuri D&G se afla in topul celor mai buni producatori de ceasuri la moda.din lume. Linia de ceasuri este una din cele mai respectate linii de la D&G, o firma de accesorii produsa de casa de moda de succes italiana Domenico Dolce si Stephano Gabbana. De cand Domenico Dolce si Stephano Gabbana au impresionat lumea modei cu debutul lor in octombrie 1985, liniile lor au ramas in topul producatorilor de haine si accesorii de lux.

O caracteristica a produselor D&G este stilul casual de lux pentru o mare varietate de produse. Fiind un lider in lumea modei, D&G expune o interpretare practica a modei care face toata lumea o singura entitate cu aer metropolitan. Produsele D&G sunt imitate in multe tari, lucru pe care fondatorii il vad ca o forma de flatare.

Produsele D&G sunt dorite de toata lumea, de toate varstele. De la lansarea D&G din 1994, firma a inceput sa fabrice ochelari, ochelari de soare si parfum. In anul 2000 D&G Time a adus in lumea ceasurilor de clasa inalta pentru barbati si femei. Colectia de ceasuri a fost urmata de D&G Underwear, colectia pentru copii D&G Junior si, in cele din urma, lansarea primului magazin online in iunie 2009.

D&G banner 05

D&G Time este o colectie de ceasuri de lux pentru o multime de gusturi, dar care ramane mereu incantatoare, cu un aer contemporan si trend setting. Ceasurile au un design unic, pe care il recunosti imediat ca fiind D&G pentru ca poarta logoul D&G. Modelele de ceasuri sunt de la simple la complexe, cu caracteristici care pot include afisaj dual, cronograf, si o multime de stiluri si culori. Aceasta firma reflecta diversitatea unei culturi metropolitane. Exista stiluri pentru orice gust si capriciu, de la bijuterii sofisticate la modele cu tehnologie inalta.

Ceasurile D&G sunt accesorii de care posesorii nu se pot lipsi; exista ceasuri pentru fiecare stil de viata, de la activ pana la o seara D&G foto 03fancy in oras. D&G a fost votata ca cea mai buna marca de haine si accesorii de lux in Marea Britanie. Liniile de ceasuri reflecta spiritul inovator al D&G, prin varietatea de ecrane, curele si bratari.

 Chiar daca modelele D&G Time se inscriu intr-o schema de culori in care predomina negru si argintiu, colectia de accesorii pentru tineri are culori aditionale pentru unele modele: rosu, albastru, alb si multicolor. Aplicatiile cu pietre pretioase pe ecrane si bratari sporesc stralucirea ceasurilor D&G. Curelele si bratarile sunt fabricate integral de D&G, intotdeauna uimitoare chiar daca simple.

 O scurta istorie D&G

D&G sunt initialele numelor celor doi designeri exceptionali, Domenico Dolce si Stephano Gabbana, cei doi italieni care au impresionat lumea modei. La inceput D&G creau numai haine pentru femei, dar apoi s-au extins si cu haine pentru barbati, parfumuri si accesorii precum ceasuri de cea mai buna calitate. Chiar daca cei doi designeri au avut la un moment dat o relatie amoroasa, parteneriatul lor a ramas unul puternic. Cu alte cuvinte, moda sta mai presus de problemele personale ale acestora.

Un inceput brusc

Multi designeri se straduiesc ani sau zeci de ani - sau o viata intreaga - ca sa aiba putin succes. Acesta nu a fost si cazul Domenico Dolce si Stephano Gabbana. Cei doi s-au cunoscut intr-un atelier din Milano. Fiind amandoi pasionati de stilul Baroc, s-au hotarat sa porneasca o afacere impreuna. In 1985 au aparut in D&G banner 03spectatcolul "New Talents" din cadrul Milano Collezione din 1985, fapt pentru care au capatat o faima imediata in lumea designului vestimantar. In 1986 - imediat dupa un an - Dolce and Gabbana erau gata sa isi lanseze propriul stil unic. In acel an au lansat prima lor colectie pret-a-porter, care a starnit imediat interes si entuziasm. Era clar de la inceput ca ca cei doi tineri designeri erau o putere in domeniul lor - si ca urmau sa aiba o pozitie inalta in lumea modei timp de multi ani.

D&G infloreste

Simbolul firmei a fost asociat cu mai multe imagini cheie de-a lungul anilor. Cand au inceput sa creeze si hanie barbartesti, imaginea lor au devenit costumurile cu dungi fine. La fel de bine se vindeau si paltoanele si hainele cu broderii complicate. Underwear-as-outwear a devenit o trasatura des intalnita in colectii; prin D&G a devenit popular corsetul ca accesoriu de imbracaminte, nu numai de lenjerie intima. Cea mai mare realizare a fost aerul sexy al fiecarui articol creat. Se inspirau cel mai mult din filmul italian, care a fost considerat unul dintre cele mai sexy genuri. 

D&G trebuia insa sa se extinda. Pe langa imbracamintea pentru barbati, D&G s-a lansat si in crearea de parfumuri si accesorii. Ceasurile D&G in special transpun esenta si stilul D&G in adevarate bijuterii. Datorita domeniilor multiple, daca cineva doreste poate sa se imbrace din cap pana in picioare cu D&G. Este de remarcat faima D&G, tinand cont ca acest "imperiu" impresionant a inceput cu pasiunea a doi barbati anonimi. Fara indoiala ca amprenta lor asupra lumii va ramane pentru de multi ani.      

D&G banner 04

 

  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.

Va recomandam