Casio 13

                                         Casio - pentru ea                                                   Casio - pentru el

 Daca doriti un ceas cu tehnologie de ultima clasa, durabil si cu un aspect uimitor, il veti gasi cu siguranta in linia de ceasuri de diferite genuri Casio. De la fabricarea primului ceas CASIOTRON in anul 1974, care a fost primul ceas digital cu calendar automat, Casio nu s-a mai uitat niciodata inapoi. Astazi, ceasurile cu tehnologie de ultima ora Casio sunt o linie impresionanta de ceasuri fabricate excelent. De la cele cu design clasic pana la cele de stil contemporan, ele atrag atentia prin calitatile determinate de o lunga experienta in domeniu a companiei.

Casio 08Inovatie inca de la inceputuri
Inca de la inceput, Casio a mers pe principiul de a fabrica ceasuri care sa faca mai mult decat sa indice pur si simplu ora. Ceasurile digitale au aratat intotdeauna informatii detaliate precum secunda, minutul, ora, ziua si luna; AM si PM au fost mereu clar aratate, precum si ziua saptamanii. Nu te vei intreba niciodata ce ora si zi este purtand un ceas de inalta tehnologie Casio.

Informatii nelimitate la incheietura mainii tale
Ceasurile Casio fac mult mai mult decat sa indice timpul. Multe modele Casio indica zonele orare, au functie termometru care va tine la curent cu temperatura de afara. Unele modele au dictionar si agenda. Tehnologia ceasurilor Casio evolueaza o data cu tehnologia digitala. Intr-o lume a ceasurilor digitale, nu vei da gres niciodata cu un ceas Casio. 

Principiu de functionare cu energie solaraCasio 09

O alta caracteristica importanta a ceasurilor Casio este principiul de functionare cu energie solara. Pentru ca oamenii devin din ce in ce mai preocupati de impactul pe care il au asupra mediului inconjurator si de economisirea de energie, Casio ofera alternativa energiei solare. In loc sa folositi baterii care trebuiesc inlocuite din timp in timp, puteti investi intr-un ceas de inalta calitate, care functioneaza cu energie solara timp de douazeci sau treizeci de ani.

Precizie prin semnal radio
Un ceas devine nefolositor in momentul in care uitati sa il setati pentru ca nu mai indica ora corecta. Datorita tehnologiei inovatoare Casio, prin care ceasul primeste semnal radio de la un emitator, nu va mai trebui sa va setati ceasul vreodata. Aceste ceasuri se seteaza automat si fac automat modificarile de fus orar cand calatoriti intr-o tara straina. Nu veti mai uita niciodata o data importanta din cauza ca ceasul dumneavoastra nu a fost setat corect.

Casio 11Stiluri pentru toate gusturile
Fiind unul dintre producatorii de varf de ceasuri digitale din lume, Casio se lauda cu o gama uimioare de modele si stiluri diferite. Linia Baby-G ofera feminitatea si stilul caracteristic fetelor, linia Databank ii ofera o multime de informatii importante purtatorului. Linia Pahfinder este potrivita barbatilor activi, iar linia G-Shock se lauda cu cele mai rezistente si greu de distrus ceasuri din lume. Oricare ar fi gusturile si nevoile dumneavoastra in materie de ceasuri, puteti fi siguri ca exista un Casio care sa le satisfaca. Tehnologia ceasurilor digitale nu merge mai sus de Casio. 

 

casio 02

 

  •  Produse 100% orginale
  •  Garantie
  • Va ajutam in alegerea produselor dorite
  • Va livram rapid produsele dorite
  •  Posibilitate retur produse timp de 14 zile
  • Achizitionam la comanda. Contatati-ne pentru detalii.

Va recomandam